snel - flexibel - deskundig - betrouwbaar - betrokken

Wie is Hage Techniek

HAGE Techniek is in 2008 gestart als eenmansbedrijf door Herbert Gerding en groeide al snel uit tot een vennootschap.
Voor grotere opdrachten werken zij samen met ervaren medewerkers en beschikken over een netwerk van samenwerkende partners voor specifieke opdrachten.

Dit maakt HAGE Techniek zeer flexibel en biedt de beste oplossingen voor een aantrekkelijk tarief.Ruime ervaring

Met inmiddels meer dan 30 jaar ervaring in de elektro en elektronische techniek kunnen ze een op maat gemaakt totaalproduct leveren,
door gebruik te maken van de nieuwste technologie├źn, materialen en de juiste adviezen.

Doordat we leven in een drukke wereld is het van belang dat u zich thuis of op uw bedrijf lekker voelt en van alle gemakken bent voorzien.

HAGE Techniek kan u daarbij helpen door uw technische installatie aan te leggen, aan te passen of te vernieuwen naar al u wensen.

Meerdere oplossingen

Diverse oplossingen zijn vaak mogelijk. Een voorbeeld  hiervan is het draadloze bussysteem ,
dat is speciaal ontwikkeld voor toepassing achteraf in bestaande gebouwen en huizen. 
Zo zijn er nog meer technieken die HAGE graag voor u presenteert, enkele hiervan zijn;
toegangscontrole, inbraak en brand beveiliging, digitale TV ontvangst, of een telefoon of oproepinstallatie.

HAGE Techniek staat in voor een goede elektrotechnische installatie!


Landelijk zegelrecht

HAGE Techniek beschikt over een landelijk zegelrecht. Dit betekent dat het bedrijf bevoegd is om het zegel van uw bestaande groepenkast te verbreken en een nieuw zegel aan te brengen. 

Wanneer is dit zegelrecht van belang voor u?
Indien er elektrotechnische aanpassingen aan uw groepenkast dienen te worden verricht, dient het zegel van uw groepenkast te worden verbroken.
Op die wijze kan de installateur veilig bij uw groepen en hoofdzekering komen. Na verrichting van de werkzaamheden dient een nieuw zegel aangeknepen te worden.

Erkend Installateur
Het is voor opdrachtgevers – consumenten en zakelijke afnemers – lastig om een vakbekwame installateur te onderscheiden van een beunhaas. Met een erkenning kan het installatiebedrijf laten zien dat bij hem in ieder geval de juiste kennis aanwezig is om installatiewerk uit te voeren. Met name voor het installatiewerk in de bestaande bouw heeft de SEI-erkenning een duidelijke, toegevoegde waarde voor het installatiebedrijf. De ondernemer toont zijn potentiële opdrachtgever dat hij ervaring heeft met het werk, dat hij adequaat opgeleide mensen in dienst heeft en dat zijn kwaliteit met enige regelmaat wordt gecontroleerd. Een installatiebedrijf dat in aanmerking wil komen voor een erkenning moet ten minste één vakbekwaam persoon fulltime in dienst hebben. Deze man of vrouw – de eigenaar of een medewerker – moet minimaal één relevant vakdiploma in bezit hebben voor een van de vakdisciplines. Tevens geeft de SEI de Waterbladen uit waarmee de erkende technische installateur zijn kennis up-to-date moet houden. Het gaat daarbij vaak om actuele informatie over bijvoorbeeld terugstroombeveiliging of legionellapreventie


 

Lid van Uneto Vni

De veiligheid van installaties in woningen is meer dan ooit onderwerp van gesprek. Staat ú er wel eens bij stil dat uw elektrotechnische installatie thuis een gevaar kan vormen, door alle apparatuur die er onderhand op is aangesloten? Dat zijn nu typisch klussen waarbij het goed is om een erkend vakman in de arm te nemen. 

Veiligheid is nog maar één aspect. 

Comfort is niet minder belangrijk. Een deskundig aangelegde installatie maakt uw leven een stuk plezieriger. De UNETO-VNI installateur beheerst de fijne kneepjes om alles uit uw installatie te halen. Of om energie te besparen. Die vakman die u in huis haalt, kent de laatste technieken. Want op de terreinen waar de UNETO-VNI leden actief zijn, gebeurt nogal wat.

HAGE Techniek is lid van UNETO-VNI.